DSG

SCHOONMAAKBEDRIJF

Lees verder

D.S.G. Schoonmaakbedrijf BV. is opgericht op 04-01-1994 door Ruud Dingemans (Linkedin) en gevestigd te Tilburg, Noord Brabant. Sindsdien is DSG uitgegroeid tot een full service (specialistisch) schoonmaakbedrijf met een breed spectrum aan diensten en ervaring. Wanneer u voor ons kiest kunt u ervan uitgaan dat u professioneel en transparant geholpen wordt. Ons team zal u schoonmaak kundig/technisch adviseren en in samenwerking met u een plan in elkaar zetten dat voldoet aan uw vraag en wensen. Hieruit vloeit een gedegen onderhoudsplan/werkprogramma op maat. De sleutel tot behoud is efficiënt onderhoud! D.S.G.Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in Schoonmaakonderhoud (Facilitair/Sanitair/Interieur), Glasbewassing, Gevel-Reiniging/Onderhoud, Vloer-Reiniging/Onderhoud, Opleveringsschoonmaak en in Specialistische Reinigings Technieken(SRT). Meer informatie over onze diensten vind u terug bij de ‘’onze diensten’’ tab. Onze diensten worden door onze klanten gemiddeld met maar liefst een 8+ gewaardeerd!

Schoonmaakonderhoud zorgt er niet alleen voor dat u een schone/hygiënische werkomgeving en ruimtes creëert maar ook voor een representatieve en frisse uitstraling. Medewerkers en klanten voelen zich prettig in een schone omgeving. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving de klanttevredenheid een boost geeft maar ook de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil houdt. Meeldauw, Stofmijt en andere bacteriën zorgen ervoor dat uw binnenklimaat nadelig wordt beïnvloed. De luchtkwaliteit van de ruimte is vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken. D.S.G. schoonmaakbedrijf bv. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Glasbewassing is meer dan het zorgen voor een representatief beeld van uw vestiging. Het geregeld laten wassen van uw glas is tevens noodzaak voor het behoud van uw glas en kozijnen. Vaak komt het voor dat zonder onderhoud aan uw glas en kozijnen er kalkaanslag en verwering ontstaat, verf loslaat en organische/atmosferische vervuiling optreed. Dit zal de levensduur en de uitstraling van uw vestiging nadelig beïnvloeden. Door middel van geregelde glasbewassing kunt u dit voorkomen. D.S.G. schoonmaakbedrijf bv. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Gevel-reiniging/onderhoud voorkomt toekomstige schade maar zorgt tegelijkertijd voor een representatieve uitstraling van uw vestiging en behoed u hard kapitaal. Een van de meest geziene vormen van een bevuilde gevel is graffiti, dit doet afbreuk aan de uitstraling van uw vestiging en roept op tot nog meer graffiti. Ook loopt u het risico bij het niet tijdig laten reinigen van dit soort vervuiling dat het blijvende schade achterlaat en hoge kosten met zich mee brengt. Door gevelreiniging/onderhoud en het aanbrengen van een preventieve anti-graffiti coating voorkom je blijvende schade. Daarnaast zijn er nog meer vormen van vervuiling,hierbij moet je denken aan organische en atmosferische vervuiling (het vuil dat uit de natuur en van menselijke vervuiling komt). Meestal gaat het hier om (zure) regen, (zee) wind, uitlaatgassen, dierlijke ontlasting en mosgroei. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de levensduur en uitstraling van de gevel. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er mos gaat gaat groeien op je gevel, bij vorst zal dit uitzetten en dit veroorzaakt vorstschade dat letterlijk de gevels kan doen scheuren. Gevel-reiniging/onderhoud is noodzaak om soortgelijke schade te voorkomen. D.S.G. schoonmaakbedrijf bv. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Vloeren hebben vaak een toplaag die de vloer beschermt tegen het dagelijks gebruik en tegen de elementen denk aan vloersoorten zoals lino/marmoleum, pvc, natuursteen, parket, tapijt etc. Als de vloer niet onderhouden wordt dan zal deze de vloer uiteindelijk (onherstelbaar) worden beschadigd. Met het regelmatig onderhouden van uw vloer kunt u de levensduur van uw vloer positief beïnvloeden en ook een representatieve en frisse uitstraling geven. Daarnaast kunt u met impregneren, conserveren, hydrofoberen, toplaag verdichting (slijpen), kleur verdieping, lakken etc. de levensduur van uw vloer positief beïnvloeden. D.S.G. schoonmaakbedrijf bv. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Bij nieuwbouw, renovatie, verbouwingen, etc. kunt u opleveringsschoonmaak laten uitvoeren. D.S.G. Schoonmaakbedrijf bv. kent 3 vormen van opleveringsschoonmaak te weten:

  • 1- Bouwschoonmaak. Dit houd in conform bestek aannemer puntsgewijs schoonmaakonderhoud/glasbewassing gedaan wordt.
  • 2- Technische schoonmaak. Dit houd in dat er in samenwerking met u een werkprogramma opgemaakt wordt en deze werkzaamheden door ons zullen worden uitgevoerd.
  • 3- Gebruiksklaar opleveren. Dit houd in dat het pand na het schoonmaakonderhoud klaar is om ingericht/bewoond te worden.

SRT bevat alle schoonmaak, reiniging en onderhouds technieken die in ons dienstenpakket niet omschreven zijn. Hierbij kunt u denken aan: Dieptereiniging keuken/grootkeuken(HACCP), Dieptereiniging sanitaire ruimtes, Cleanroom-reiniging, OK-reiniging zowel bacteriologisch als desinfecterend, etc.

Voor onze vaste klanten hebben wij een 24/7 calamiteiten service.

Kim


Robin


Personeelsfoto Diana

DianaOSB Logo
SVS Logo
VSR Logo
VCA Logo

VCCN Logo
SWTM Logo
IPAF Hoogwerk Logo
Rijksoverheid Logo

Email


dsg@dsgschoonmaakbedrijf.nl

Telefoon


(013) 572-1676

Adres


Pallasstraat 36, 5048 CJ Tilburg