Onze Diensten

onze-diensten-1

Schoonmaak Onderhoud

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Een representatief kantoor moet daarom punctueel schoon gemaakt worden, en blijven.

onze-diensten-glasbewassing-1

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen zijn een integraal onderdeel van een pand.

onze-diensten-gevelonderhoud-

Gevel Onderhoud

Bij het in gebruik nemen van een pand wordt veel aandacht aan de inrichting besteed. Vaak wordt vergeten dat juist de buitenzijde ook onderhoud nodig heeft.

onze-diensten-schoonmaak

Vloer Onderhoud

Vloeren hebben meer onderhoud nodig dan u vermoed. Het simpel dweilen of stofzuigen van vloeren is maar een klein gedeelte van goed verantwoord onderhoud.

onze-diensten-opleverings-schoonmaak

Opleverings schoonmaak

Bij nieuwbouw, renovatie, verbouwingen. kunt u ons inschakelen voor bezemschoon tot turn-key schoonmaak.

placeholder-1.png

De sleutel tot behoud, is efficiënt onderhoud!

Schoonmaakonderhoud

Medewerkers en klanten voelen zich prettig in een schone omgeving. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving de klanttevredenheid een boost geeft maar ook de arbeidsproductiviteit van uw mensen op peil houdt. 

Meeldauw, Stofmijt en andere bacteriën zorgen ervoor dat uw binnenklimaat nadelig wordt beïnvloed. De luchtkwaliteit van de ruimte is vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken. 

D.S.G. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Glasbewassing

Vaak komt het voor dat zonder onderhoud aan uw glas en kozijnen er kalkaanslag en verwering ontstaat, verf loslaat en organische of atmosferische vervuiling optreed. 

Dit zal de levensduur en de uitstraling van uw vestiging nadelig beïnvloeden. Door middel van geregelde glasbewassing kunt u dit voorkomen. 

D.S.G. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Gevelonderhoud

Een van de meest geziene vormen van een bevuilde gevel is graffiti, dit doet afbreuk aan de uitstraling van uw vestiging en roept op tot nog meer graffiti. Ook loopt u het risico bij het niet tijdig laten reinigen van dit soort vervuiling dat het blijvende schade achterlaat en hoge kosten met zich mee brengt. 

Door gevelreiniging/onderhoud en het aanbrengen van een preventieve anti-graffiti coating voorkom je blijvende schade. Daarnaast zijn er nog meer vormen van vervuiling,hierbij moet je denken aan organische en atmosferische vervuiling (het vuil dat uit de natuur en van menselijke vervuiling komt). Meestal gaat het hier om (zure) regen, (zee) wind, uitlaatgassen, dierlijke ontlasting en mosgroei. 

Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de levensduur en uitstraling van de gevel. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er mos gaat gaat groeien op je gevel, bij vorst zal dit uitzetten en dit veroorzaakt vorstschade dat letterlijk de gevels kan doen scheuren. Gevel-reiniging/onderhoud is noodzaak om soortgelijke schade te voorkomen. D.S.G. schoonmaakbedrijf bv. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Vloeronderhoud

Als de vloer niet onderhouden wordt dan zal de vloer uiteindelijk (onherstelbaar) worden beschadigd. Met het regelmatig onderhouden van uw vloer kunt u de levensduur van uw vloer positief beïnvloeden en ook een representatieve en frisse uitstraling geven. 

Daarnaast kunt u met impregneren, conserveren, hydrofoberen, toplaag verdichting (slijpen), kleur verdieping, lakken etc. de levensduur van uw vloer positief beïnvloeden. 

Onze specialisten hebben ervaring in onderhoud van linoleum, parket, pvc en tapijtvloeren. Zo kunnen vloeren langer mee en behouden zij hun nette uitstraling

D.S.G. kan u hier in voorzien door in samenwerking met u een passend en efficiënt onderhoudsplan te maken.

Opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw, renovatie en verbouwingen kunt u opleveringsschoonmaak laten uitvoeren.
D.S.G. Schoonmaakbedrijf bv. kent 3 vormen van opleveringsschoonmaak te weten:

1. Bouwschoonmaak.
Dit houd in conform bestek aannemer puntsgewijs schoonmaakonderhoud of glasbewassing gedaan wordt.

2. Technische schoonmaak.
Dit houd in dat er in samenwerking met u een werkprogramma opgemaakt wordt en deze werkzaamheden door ons zullen worden uitgevoerd.

3. Gebruiksklaar opleveren.
Dit houd in dat het pand na het schoonmaakonderhoud klaar is om ingericht of bewoond te worden.

Specialistische Reining Technieken

SRT bevat alle schoonmaak, reiniging en onderhoud technieken die niet in ons dienstenpakket omschreven zijn. 

Hierbij kunt u denken aan:

  • Dieptereiniging keuken / grootkeuken (HACCP)
  • Dieptereiniging sanitaire ruimtes
  • Cleanroom-reiniging
  • OK-reiniging zowel bacteriologisch als desinfecterend
  • Zonnepanelen reiniging
  • Coaten van kunststof en aluminium kozijnen
  • Polijsten van ramen met lichte verontreinigingen door weersinvloeden

Calamiteitendienst

Voor onze vaste klanten hebben wij een 24/7 calamiteiten service.